Lærlingkonkurranse 2013

Publisert: 01.03.2017 av Mirja Rahm E-post forfatter

Årets vinnere i lærlingkonkurransen.

1. plass gikk til Sara Dahlgren fra Karlsson Barlindhaug. 2. plass gikk til Jackie Anna Aveta Aagaard fra Giardini og 3. plass gikk til Nyo Lalthianghlimi fra Balanzera frisør.

IMG 5022

 

 

 

 

 

 

 

IMG 5020IMG 4999Gratulerer med premiering og flott innsats til dere alle tre. Det var mange kreative innslag i årets happening. Høstfest 2013 kan tolkes på mange måter og det ble vist av 11 modeller som ble stylet, klippet og lagt make up på av våre lærlinger i Opplæringskontoret.

Vi takker L´Oréal for lånet av flotte lokaler og mange kvalitetsprodukter som våre deltagere fikk. Uten deres velvilje og rause holdning hadde dette arrangementet vært vanskelig å få til.

Flere av deltagerne i år var relativt nye lærlinger som sporty stilte til konkurransen. Noen hadde bare noen uker læretid bak seg. Det var definitivt ingenting å tape på det. Mye moro ble det plass til på en ellers så grå høstsøndag. Mange nye kreative ideer så dagens lys på et utvalg av modeller som gjorde en fantastisk jobb på Catwalken. Det imponerer når de får noen minutter opplæring og presterer så bra når musikken braker løs.

To lærlinger fra Karlsson Barlindhaug fortalte om hvordan det var å jobbe som stylist. Mye hart arbeid og lite penger til å begynne med, men utrolig gøy og inspirende.

Balanzera med Trude i spissen hadde en skikkelig kult show med klær fra Fretex. Grønn salong får en ny dimensjon når Balanzera får utfolde seg. Flotte klassiske kjoler med inspirende artige frisyrer til eggende latinsk musikk.

Fashion hair Rockshow entret scenen til sist, men ikke minst. Det var mange modeller av begge kjønn som virkelig hadde fått en proff styling. Ordet Rock har fått en ny betydning. Modellene var stylet i en tøff og mørk stil. Skikkelig godt faglige arbeid på alt fra hår og make up til klær og sko. Musikken bar preg av noe røfft og moderne som gjenspeiler året 2013.

De som ikke kunne komme i år gikk virkelig glipp av noe gøy.

IMG 5174IMG 5190IMG 5167IMG 5146

IMG 4951